Tilmelding

Tilmelding

Allerød Balkomite slutter med at arrangere ballet.

Muligvis overtager NOKC ballet ... vi holder jer opdateret.

 

Send en email til: info@allebal.dk med navn/e, kontakt telefonnr. og email adresse på alle, som tilmeldes, antal billetter og evt. oplysninger om fødevareallergier og ønske om vegetarmad.

 

De, der betaler sammen, sidder automatisk ved samme bord/e. Hvis I ønsker at sidde sammen med andre, vælg så et navn til bordgruppen og oplys også dette i emailen ved tilmelding.

 

Grupper og par bedes indbetale det samlede beløb i én pengeoverførsel til Allerød Balkomités konto i Danske Bank: reg. nr. 4820 konto nr. 4820542568 ... Husk i pengeoverførslen at angive kontohaverens navn, som også fremgår af tilmeldingen i emailen.

 

Efter modtagelse af email og betaling sender vi en email til dig/jer med billetnumre.

 

I ugen før ballet sender vi en email til jer for at kontrollere, at vi har korrekte oplysninger om allergier, vegetarer og bordgrupper. Så laver vi bordplanen og emailer jeres bordnumre samt billetnumre. Denne email kan udskrives og medbringes (I skal huske bordnumre ... vi har ikke tid for at registrere alle).

 

FRAMELDING

I kan, frem til 27. december, via email fortryde jeres tilmelding. Allerød Balkomité vil så refundere jeres indbetaling med fradrag af et gebyr på kr. 50 pr. person. Bankkontonr. hvortil det refunderede beløb ønskes indbetalt sendes med frameldingen til info@allebal.dk